Naturprodukter och tyskt konstgjort äpple 

Älskade, älskade häst!! Idag fick jag verkligen stålsätta mig för att överhuvudtaget komma upp på hästryggen, det regnade och blåste i sidled och var mörkt ute. Fy fanken.

Jag var så trött att jag såg i kors och orkade egentligen inte rida. Men jag tänkte att ett kort pass borde vi väl ändå få till. Särskilt om jag nu ska tävla på söndag. Och SOM han gick!! Som en miljon. Till och med det svåra vänstervarvet var helt okej idag. Men bäst var känslan att han bara ville framåt hela tiden och tog mig med. Ett riktigt härligt sug fram till bettet. 

Kan det ha varit Sophies behandling igår som lossade på ett och annat? Provade lite gröngröt och masserade med värmande olja innan jag red också. Produkterna jag beställde från Alyose hade nämligen kommit idag! 👌 De luktar supergott! Så nu är Tell på spa varje dag. 😊  Men jag tror jag ska massera med Arnica iallafall, oljan får jag kanske spara tills han har fällt vinterpälsen. Han såg ut lite som ett inoljat marsvin där jag masserat. 😂 (men luktade väldigt gott av rosengeranium!)

  

Jag brukar smörja Tells mungipor lite med en salva som heter hipposan. Han har inte haft skavsår i mungiporna på flera år men han verkar ändå trivas med lite ”lypsyl” då och då. Hipposan var slut tyvärr så då köpte jag en salva från effol på Börjes. Det visade sig ha äpplesmak. Mums! Sa Tell. Så idag har han fått prova både helt naturliga produkter och tyskt kemiskt (antar jag) äpple.. Haha! Båda fick högsta betyg av både honom och mig. 😊

2 reaktioner på ”Naturprodukter och tyskt konstgjort äpple 

 1. idooooos skriver:

  Ja visst är SVENNES grejjer bra? Håller med om att dom luktar supergott! Jag vill köpa mer grejjer, haha.
  Men som du skriver, oljan är just väldigt ”oljig”, jag har ju tallbarrsliniment. Pantis verkar oxå uppskatta sin massage av länd & rumpa 🙂
  Till mamma köpte jag en burk ”Tallbarrs-skrubb” som man ska gnugga in sig med i duschen, peeling med olja & barr. Hon var supernöjd efter hon använt det & sa att hon verkligen kände skillnad & blev jättemjuk! Kul att grejjerna funkar så bra!
  Finns ju massor av mer grejjer på det riktiga ”apoteket” där jag var. Vill nästan åka dit igen bara för att shoppa 😉

  Kul att TELL känns fin. Snart är ni ute i terrängen igen ❤

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s