Längtar.

Idag blir det panikridning pga jag måste bokföra ikväll igen. Ni som inte driver företag (ofrivilligt) på er fritid kan vara evigt tacksamma, säger bara det. Ska försöka hinna ut till Telleman nu och skritta ut en sväng i skogen, sen ska vi se om vi hinner börja träna lite galopp också. Annars får det bli imorgon. Då ska jag dit i ottan, pga vi ska fira Matias på kvällen som fyller år.

Om folk bara visste hur vi hästmänniskor trixar och grejar för att kunna få hålla på med hästar och ridning… haha.. 😉

Tittar på de här bilderna varje dag så jag ska orka. 🙂 Två av mina absoluta favoritbilder på mig och Tell! I terrängen. Såklart. ❤

Skärmavbild 2014-07-24 kl. 00.25.43

Ida och Tell i Hermanstorp

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s