Dressyr – eller Täby Galopp??

Tell var på G idag kan vi säga. Jag hade tänkt mig en lugn jogg och rida igenom LB:1-an en gång iallafall. Å andra sidan borde jag veta av erfarenhet att det ALLTID går skitkasst dagen före tävling! Det är liksom en naturlag.

Ja. Hur som helst. Herr häst såg fram emot att få starta löp på Täby galopp imorgon (eller om det var Jägersro han sa) så vi hade vi lite olika fokus. Jag ropade ”Nej, nej! Det är DRESSYR vi ska på! STOPP”!! Han hörde nog inte. Han stack ta mig tusan mitt under programmet, så jag fick göra halt och börja om. Suck. Vilddjur.

Kul att han är peppad, men alltså… har nån matat honom med extasy sen igår?? Ja ja, man får skratta åt det hela också. Känns inte jättebra inför imorgon, men vad tusan. Han är pigg, glad och fräsch så vi åker dit och ska försöka ha kul. Ta det för vad det är. Försöka att inte göra bort oss. 😉 Börjar ångra nu att det är dressyr vi är anmälda till… det finns en anledning till att jag nästan alltid brukar börja med hopptävlingar. Då finns ju nåt som stoppar upp farten lite.

Nu kollar jag på världscupfinalen på TV. De hästarna ser INTE ut att vara på Täby galopp. Väluppfostrade djur. Kan jag få till någon annan gångart än racergalopp imorgon i programmet så blir jag glad… 🙂 Har en känsla av att jag får rida mååååånga övergångar i uppvärmingen. Som iofs bara ska ta sisådär 20 minuter. Så vi får hoppas på det bästa! Och jag får försöka att inte rida med handbromsen i, det kommer bara bli värre. Ni vet lite som att åka ner för en slalombacke med bob/snowracer. Det hjälper liksom inte jättemkt att dra i den där lilla bromsen då! Typ så kändes det idag, haha! Men man vet ju aldrig, han kanske har en bra dag på jobbet imorgon. 🙂

Det här tror Tell vi ska göra imorgon:

steeple

eller möjligen det här:

jagersro

En reaktion på ”Dressyr – eller Täby Galopp??

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s