Ombytta roller

Idag började jag med att rida ut på Nova. Om jag inte visste hur snäll hon brukar vara i skogen så hade jag aldrig vågat mig upp på vilddjuret… Nååååågot orastad häst! Och då gick hon ju ändå med Louise ut i skogen igår.

Dessutom hade jag sån fruktansvärt huvudvärk, men tänkte att om det inte går över efter en galopprunda i skogen så får jag leta upp en alvedon. Det behövde jag inte. Det gick över! 🙂

Det var en kamp att få på grejorna och komma upp på det något störiga, sprattlande glada djuret, men väl i skogen skötte hon sig fint. Lite tittig och PIGG som bara den men hon gick som tåget. Efter några härliga galoppsträckor var hon väldigt nöjd med livet. Duktig tjej. Man kan säga att i början av turen var hon lite hal och slingrig, vägen gick lite zick-zackigt… ähum. Men efter första galoppen så var vi inne på vårt raka ”järnvägsspår” igen. Spikrakt framåt. Härligt att bara flyga fram genom skogen i galopp! ❤ (Man glömmer lätt att hon är fem år, nyss har kommit till nytt stall, inte känner kompisarna, och inte känner till de här skogsrundorna heller. Ändå går hon bara fram helt själv ute i skogen. Sååå duktig!!)

”mina” två hästar bor bredvid varann 🙂

 

Sen var det Tellemans tur. Han såg ut att vara på semester och stod och njöt i solen i hagen med Tim. Min stallkompis sadlade Tibelle och så red vi ut på en jättehärlig skrittrunda ner till sjön och upp igen. Myyyyyys!!! Tell var lugnet själv och Tibellan också. Så det var lite ombytta roller idag motför hur ”mina” två djur brukar bete sig.. 😉 Idag kunde man verkligen TRO vem som är fem och vem som är tretton år!

 

    

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s