Memory lane

Jag grejar i trädgården idag, dricker kaffe och slappar. Skulle in i förrådslängan och leta upp lite skruv till ett planteringsbord som ramlat ihop av snön i vintras. Vad tror ni jag hittar?? Massor av gamla hästpärmar!! 

Allt från diplom, urklipp från Min Häst, gamla tävlingsprotokoll, dagböcker från ridläger… Till och med egentillverkade prisrosetter från nån tävling jag och mina kompisar måste ha anordnat. (Med käpphästar, riktiga hästar eller låtsashästar är ju iofs frågan 😉)

Jag är ta mig tusan likadan än idag. 😂 Skrattar så jag gråter, men känner mig ändå lite rörd på nåt sätt. Tänk om jag vetat att jag skulle ha en alldeles egen häst när jag blev stor! Jag hade dött av lycka!! 😊

IMG_5662
IMG_5663  IMG_5664  IMG_5666  IMG_5669      IMG_5670    

2 reaktioner på ”Memory lane

  1. idooooos skriver:

    Åh va gulligt! Känner igen det där med pärmar & plastfickor!
    Och den där ”anmälningsblanketten” till tävling. På den tiden då man verkligen skickade in en anmälan på papper & betalade startavgiften på posten. Det är inget som ”dagens ungdom” vet något om, dom ba: -Vadå, fanns inte TDB då? Hehe.

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s