Planer…. eller?

Det är inte så lätt att göra upp planer. Dels vet jag inte riktigt vad jag vill och orkar, och dels vet jag inte riktigt Tellemans hälsostatus heller. Fast å andra sidan gör man väl aldrig det med hästar. Man får göra sitt bästa för att hålla dem friska och krya.

Mina härliga fälttävlansvänner kollade läget idag om jag ska med på dessyr- och terrängkurs hos Anne Persson i Hermanstorp (Halland) i sommar, det har jag ju varit på två år i rad och det har typ varit det bästa och roligaste jag nånsin har gjort. Frågan är ju om jag ska dit i år igen, det hade varit SÅ roligt, det är ett som är säkert!! Nu när man inte bara känner Anne och kan stället, utan dessutom lärt känna flera goa ryttarkompisar… ❤

Mitt inlägg från förra årets kurs hos Anne

Här är en gammal bild från allra första gången vi var hos Anne. Sommaren 2013. (Då hade vi bara tränat terräng en enda gång förut. Hos Sofia Andler Kvarnstrand uppe i Vetlanda. Så gröna var vi… och kul var det!) 

hermanstorp2013

Jag hade nog strukit Hermanstorp ur planeringen egentligen i och med Tells knackiga höst och vinter. Just NU verkar han ju må prima, men ja. Det är som det är. Nånstans där när jag körde till Löberöd stup i kvarten så slutade jag liksom boka in roliga saker, vill inte bli besviken om det inte blir av.

Sen är det också det att jag ska åka till Argentina i juni och till Wirsbo i augusti, och jag är ju tyvärr inte gjord av pengar. I och för sig kan jag tänka mig att leva på vatten och bröd i ett halvår bara jag får åka till Halland i 2,5 dagar på kurs också, haha! Och jag kommer inte rida lika många fälttävlan i sommar, det blir lite lugnare på den fronten i år. Bara det sparar man ju MASSOR med pengar på. 😉

Det som ÄR spikat är iallafall att Tell och jag äntligen ska träna för en av våra favorit-dressyrfröknar, Lisa, nu på onsdag. Längtar!! Och så ska vi väl försöka ta oss runt både LB:3-an och LA:3 i Lenhovda nästnästa helg. Gulp. 

Skärmavbild 2015-04-29 kl. 23.11.14

Skärmavbild 2015-04-29 kl. 23.59.34

2 reaktioner på ”Planer…. eller?

  1. idooooos skriver:

    ÅK!
    Tell känns ju superfin & då måste du lita på den känslan, även om jag, som du vet, själv är en sån som känner efter & är superorolig för Pantis hela tiden.
    Men känns han bra så är han garanterat bra oxå! Jag tycker du ska åka. Tror det kommer ge dig massor av energi tillbaka.
    Det var roligt att läsa inlägget från ditt förra år där! Känner så väl igen mig i det där med vattnet. Oftast är det ju att vi tvekar just för att det är vatten & då tvekar ju hästarna oxå. Just nerhopp överlag är lite otäckt tycker jag..

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s