Valborg

Idag har jag jobbat, betalat 70 fakturor, gjort två affischer och tryckt upp, ätit korv, bytt trasiga lampor på bilen, köpt whisky och öl, varit i stallet och lagat hagar, fyllt vatten och ryktat av ett ton vinterpäls från två djur. 

Orkade inte rida men djuren fick träna lite frihetsdressyr i hagen, de var duktiga och busiga. Det blåser halv storm här..

Nu ska jag ligga i soffan en stund, sen dricka kaffe och repa med kyrkokören som jag vid ett svagt ögonblick lovat backa upp ikväll vid brasan. Hoppas att grillningen sköter sig själv så jag slipper koppla på hästsläpet och köra och hämta en gasolgrill i andra änden av byn. Och så hoppas jag att det går att få fyr på vår kooperativa brasa-flotte i sjön, och att den inte blåser iväg och nåt börjar brinna.. 😆

Trevlig Valborg folks! 😊 

Här kommer en stilstudie på hur min häst får ny färg på våren. Han är uppenbarligen mörkbrun-grå innerst inne! 💖 och lite vit och stickelhårig på högersidan av rumpan! 💖 Dessutom lite islandshästinspirerad med mörkbrun ål. Sötisen!

   
       

En reaktion på ”Valborg

  1. idooooos skriver:

    Ja Pantis håller på att byta skepnad för fullt just nu hon oxå!
    Gulligt med Tells ÅL! Hehe 😊
    Pantis har oxå lite vita hårstrån på ena skinkan samt några enstaka hårstårn i manen. Hennes pappa var fux.. Mamman vet jag inte..

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s