Jens rider Nova imorgon!!!

Herregud, vår hopptränare Jens har gått med på att rida Nova imorgon, jag tror knappt det är sant!! Det trodde jag faktiskt inte han skulle göra. Återkommer såklart med rapport! Novas matte ska försöka få permission från sjukhuset så hon också kan bevittna det här. Jag hade seriöst kunnat betala för att få se honom sitta upp på henne, och nu är det Anna som betalar! 😉 Gött. Ska verkligen bli jättespännande att se.

2 reaktioner på ”Jens rider Nova imorgon!!!

    • Ida Qvarnström skriver:

      Ja jag får försöka filma i smyg.. Är inte helt säker på att han vill bli filmad. Särskilt inte om han behöver läxa upp henne.. Gulp.. 🙈 Men ja jag vill också hemskt gärna ha detta på film!!!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s