Urk

Usch, jag mår inte så bra. Ont i kroppen och halsen. Antagligen är det mesta träningsvärk och trötthet, men ändå. 

Tror jag ska ta det lugnt idag. Funderar på att gå en promenad med Tell bara. Han kan få gå med mulen i mitt hår hela rundan, det tycker han är mysigt. Sitter på jobbet och har haft en jätteintensiv dag. Ibland är det mycket på en gång. Det bara ringer i öronen…

Vet inte om jag kommer orka med nån tävling, varken WE eller dressyr och jag hade ju sagt att jag kanske skulle med som groom på fälttävlan nästa helg. Men men, jag får se vad jag orkar och vad som känns kul. Det är bra att ta det lugnt också. Vila upp sig. Och träna. Gud vad roligt det är att träna! Ska genast försöka få tid för Lisa igen snarast möjligt. 🙂

Hörs!

/i

ps. Det är inte alltid så lätt att följa instruktioner eller böcker. 😉

Skärmavbild 2015-05-07 kl. 15.48.53

IMG_5768

2 reaktioner på ”Urk

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s