Lite paus

Ja, igår mådde jag som sagt inte bra alls. Tog det lugnt i stallet och ryktade av lite mer vinterpäls från Tellemannen. Det tar aldrig slut!! Nu har jag fått av jag vet inte hur många kilo päls och ändå ser han ut som att han inte ens har börjat fälla. Förbaskade björnhäst. 

Det som är roligt iallafall är att han är SUPERfin i kroppen, och väldigt blank i pälsen. Tror de här loppfröna har gjort susen. Nåt år var han väldigt matt i pälsen och föll ur lite i hullet på våren, och då sa vår equiterapeut att han nog åt gräset med rötter och jord och allt. Så sen dess har han fått loppfrön i maten på våren, som ”geléar sig” i magen och gör att även om han tänkt äta sand och jord i rena ivern så kommer det liksom lättare ut igen, och tillbaka dit där det hör hemma. 😉

Ähum… hoppade de verkligen såhär högt i sista hoppgruppen i onsdags???!!! Herregud. Eller så har de bara lagt upp bommarna… Får ta reda på detta. 🙂

Jag var lite hästvakt åt Tibelle också, stallets andra otursdjur näst efter Tell. Nu får hon börja gå ut i liten hage. Så hon fick gå ut och noppa gräs medan jag var där. Nosen lämnade knappt backen på en hel timme. Sötnosen. Däremot har hon en benägenhet att göra sina behov på märkliga ställen i boxen. Sånt är ju lite onödigt.


  

Sen när jag kom hem gick jag och lade mig redan vid halv åtta på kvällen och sov sen till idag på morgonen. 12 timmar sådär… det behövdes. Mår mycket bättre nu.

2 reaktioner på ”Lite paus

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s