Kolla på Badminton-terrängen (gratis) även från Sverige

Tips från en datanörd: Såhär gör ni för att kolla på BBCs webb-TV även om ni inte befinner er i Storbritanninen!

Gå först in på http://www.hola.org. Det är en plugin som funkar i de flesta webbläsare. Chrome eller firefox iallafall. Sen är det bara att köra igång pluginen (det brukar synas en liten flagga eller en eld uppe i högra hörnet som man kan klicka på) när man surfat in på BBCs livesändning.

Sen väljer man ”Storbritannien” så tror datorn att du är där. Och vips dyker det upp en playknapp (som inte syntes förut när sajten tror att du är i Sverige) och du kan kolla på BBC! Jag kollar live nu, men det jag tror det går att se terrängen i efterhand på det här sättet också. (Det kan ta ett tag tills de lägger upp den iofs, det är inte säkert att den ligger ute direkt). Om man inte har betal-licens på FEI TV eller nåt sånt. Då kan man såklart också se det.

Här är sändningen: http://www.bbc.co.uk/sport/live/equestrian/32519523

Skärmavbild 2015-05-09 kl. 15.01.16

Skärmavbild 2015-05-09 kl. 15.03.52

… och kollar man i efterhand så är det här man hittar två timmars Badminton-sammandrag: http://www.bbc.co.uk/iplayer/episode/b01hdbtj/badminton-horse-trials-badminton-horse-trials-2015-10052015

Enjoy!

/i

Annonser

3 reaktioner på ”Kolla på Badminton-terrängen (gratis) även från Sverige

  1. Fasiken, lyckades inte få det att funka..! Skulle kolla när jag kom hem igår kväll. Men det kom ingen ”playknapp” Kanske inte gick att se i efterhand..

    1. Tyvärr har de nog inte lagt upp det än. Jag började kolla live, sen kollade jag klart senare.. (Från där jag var) men nu får jag det inte heller att funka. Hoppas de lägger upp det snart.

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s