Helt manglad

Jag har varit på världens konstigaste ställe mitt i Småland på personalutveckling med jobbet i två dagar. Nu är jag helt utsjasad, manglad och utmattad och ligger i soffan…

Var i stallet och gosade med Telleman den pigga vårsprätten. Fina, fina häst. Han var jättetaggad av nån anledning och tänkte först inte följa med in från hagen. Men ändrade sig och valde mig ändå. Man ser liksom hur han får ångest.. han vill följa med, kommer fram och ser glad ut, men får panikryck och vågar inte stoppa huvudet i grimman.. sen vågar han det ändå till slut och får beröm, blir kliad på sina favoritställen och får godis och blir väldigt nöjd med sitt beslut.. ❤

Det var skitkallt ute och regnade så jag orkade inte uppbåda någon energi till att rida. Efter att jag hade mockat två boxar, packat åtta höpåsar och hämtat in djuren var pälsvård och mys det enda jag hade ork till. Men det var mysigt ändå. Jo, jag tränade lite tricks med Tell en stund i boxen. Det var länge sen sist. Men han kom ihåg allt. Jag gillar att lyssna när hästarna tuggar hö och regnet smattar mot taket. Rofyllt på nåt vis, fast jag hade lite ångest över att jag inte orkade rida. Men det är ingen som dör av det.

Det var många aha-upplevelser på den här kursen, det var väldigt bra på många sätt. Men jag blir så less på mig själv också att jag alltid ska vara så engagerad, tänka så mycket och vara så jäkla kreativ. Jag orkar inte det hela tiden. Kan man få paus från sig själv?? Kunde inte sova på hotellet i natt för hjärnan gick helt på högvarv. Och att jag nästan alltid går på högvarv, hela tiden, i allt jag gör, det får man ju äta upp förr eller senare. Ofta när jag kommer på måndagarna så är jag ännu tröttare än jag var på fredagen. Och det är ju ett problem när man är en mångsysslande kreativ galning. Suck. Men nu ska jag vila iallafall.

Ta hand om er!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s