En dag på terrängbanan

Idag har jag haft en riktig hästdag från morgon till kväll. Härligt! 😊

Steg upp på morgonen och åt frukost, åkte till stallet. Red ut på Nova i underbart väder. Strålande sol! Det gick bra, på slutet när jag fått fram henne ordentligt var hon jättefin och jobbade på superbra. Men stackars Louise hade haft en hemsk runda med henne igår så uppenbarligen vill hon fortfarande bara jobba när det passar henne, den lilla dona Nova. Så jag ska rida ut med graman och dressyrpisk nu i helgen tänkte jag och se vad hon gör. Om hon ger sig lite snabbare kanske. Bra för Louise (och mig) om vi kan hitta nåt sätt så hon fattar att det är jobb som gäller.

Sen åkte jag med som hästskötare på stilterräng på RK Udden. Typ hela södra Sverige skulle ut med husvagn till Öland så efter avfarten mot Ölandsbron blev det lunt på vägen..

Agneta och Taleya vann 90-klassen på fina poäng, roligt! Förra året vann ju Tell och jag samma tävling så vi har ett bra facit från vårt stall. 😊 👌 Linda Algotsson frågade efter Tell, och ja det var ju skit att jag inte kunde vara med, men jag är ändå väldigt glad över att hon gillar honom. 😄


Det var en superfin dag och jag blev SÅ sugen på att komma igång och träna terräng igen!!! Hade lite koll på Ida och Pantis och några andra vi hejade på i fälttävlan idag via equipe i mobilen samtidigt, så det var multitasking på hög nivå! Men det är ju inte så betungande när man sitter i solen på en terrängbana vid havet direkt.. 😄

Sen åkte vi hem och red lite till. Tell och Tibelle fick gå ut i skogen, helt sjukt vad det luktar gott ute nu. Så fint!!


Tibelle är ett väldigt bra sällskap till Tell, hon bryr sig inte alls om han får nåt psykbryt och sprattlar omkring eller tvärvänder och kastar sig åt nåt random håll. Hon bara tittar och blinkar lite med sina långa ögonfransar. Klipper knappt med öronen. Klok häst det där. Men Tell fick bara fnatt en gång som tur var, resten av rundan gick jättebra och var superhärlig.

Kl 21 var jag hemma igen och lade mig i badet och drack ett glas rosé .. 👌kommer sova gott i natt tror jag.

Avslutar med en mysbild på de två goaste brorsorna i hagen! Tim och Tell 💖

3 reaktioner på ”En dag på terrängbanan

 1. idooooos skriver:

  Gullig du är som håller koll på oss! ❤️ Nu längtar jag som bara den tills om två veckor då jag ska rida Stilterräng. Nu känns det helrätt att jag valde det & inte vanlig fälttävlan. Snart är du & Tell tillbaka! Har ni någon hoppträning eller så inplanerad? Han borde väl snart vara tillräckligt igång för att börja skutta lite 😍

  • Ida Qvarnström skriver:

   Ja vi har börjat skutta lite smått på egen hand till hans stora lycka 😊 Vi ska träna dressyr nu på onsdag men träningen efter det så är vi med på hoppningen igen. Ska bli så kul!

  • Ida Qvarnström skriver:

   Ps skönt att du känner dig nöjd med att rida stilterräng om 2 v, ni kommer ha så kul!! Det är jag söker på. Det är ju lite av en mental urladdning att rida FT också (tycker jag) så stilterräng kommer vara Easy Piecy i jämförelse. ❤️😊

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s