Tacksam

Jag har verkligen inte tänkt flytta nånstans. Men även OM jag tänkte det så kan jag lova er att det hade inte varit på våren i så fall!

Ibland glömmer man liksom av hur bra man har det. Och ibland blir man påmind om det, tack och lov. Som varje vår till exempel. 💖

  
Tell fick gå ett pass på banan i det fina vädret idag. T-shirtpremiär för mig! Han var fin och hade mycket energi, men jag rider som en kratta. Det gick helt okej, men jag har liksom inga marginaler. Minsta lilla grej så börjar han sprattla och lura bort mig. Kommer liksom aldrig till ridning känns det som.. Vet inte vad jag håller på med, ibland känns det som att jag borde börja på ridskola igen. Har ni läst Jens Fredricssons blogg på hippson? Så känns det!! 

Nova hade skött sig utmärkt med Louise på ryggen idag iallafall så det var ju skönt.

Drog sönder dragkedjan till mina ridstövlar och fick rida i chapsen istället. Ja ja. Det är sånt som händer. Tell fick en dusch efter passet och han klippte gräsmattan utanför stallet samtidigt. Multiskillad häst det där. 

Nu ska jag grilla och dricka öl! Hej med er! 

   

                

2 reaktioner på ”Tacksam

 1. idooooos skriver:

  Hehe. I KNOW the feeling. Jag får inte ens min häst på tygel fast jag haft henne i över 3,5 år. Där kan man snacka om att känna sig kass.
  Tell verkar vara en liten ”pajas” oxå, som alltid har en liten räv bakom örat, så han gör det nog inte alltid så lätt för dig. Men snart har du ett sånt där kanonpass igen, det är jag säker på. Dressyrträningen på ons kommer hjälpa dig framåt. Man skärper liksom till sig & rider så mycket bättre såfort man tider för någon! ❤️

  • Ida Qvarnström skriver:

   Tack snälla du! 💖 Ja jag behöver någon som skriker på mig 😉 så det ska bli super att rida dressyrträning på onsdag! Sist jag red för Lisa sa jag till henne att jag kände mig ringrostig. Den här gången får jag nog säga att jag känner mig BÅDE ringrostig och kass! 😁 Men med bra tränare kan man ju säga sånt, och så får man rätt hjälp. Både mentalt och med ”ridverktyg”!

   Jo precis, han är inte lätt alla gånger, det vet jag. Men han är så himla fin när han går bra, det är det jag blir så himla frustrerad över att jag inte får fram! Skulle behöva nån som filmar, ofta ser det iallafall inte lika illa ut som det känns. 🙈😊

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s