Allt i ett

Idag är det allt i ett-väder..  storm, skitkallt, sol, hagel, regn, blå himmel..

Jag fick en sån överraskning när jag kom till stallet, bästa Louise hade redan mockat hela stallet OCH ridit ut på Nova!! Så då hade jag inget mer att göra än att rida Tell! Sån lyx! 😀 Han fick gå ut en sväng i stormen, men han var så tokig så jag ändrade mig ganska snabbt och red hem och fortsatte på banan istället. Rök och blåst är inte Tells melodi. (Det var nån som eldade nånstans, jäkla tok, i stormen…) Han fick hoppa några småskutt på banan och var helt till sig av glädje. Det var väl inte mannaminnets bästa pass men han kändes så glad och pigg och jag tyckte det var tråkigt att bara sitta och bromsa. Så vi lekte runt med lite WE-övningar och försökte få ordning på torpet genom mycket aktivitet. Och det funkade ganska bra. Hoppa kan han ju, det är liksom meningen med livet tycker Tell. Så glad liten sprätt. ❤

Skärmavbild 2015-05-17 kl. 15.06.52

Förresten har jag fått reda på att Thomas Nilsén, som brukar vara stilterrängdomare ibland på Udden (bland annat en gång när Tell och jag vann) har ridit svår klass fälttävlan (internationellt) på Tells morfar, Ambassadeur! Det visste jag inte. Och så vann de SM i fälttävlan 1976. Så kul! Ambassadeur hade jag gärna velat se in action! 🙂

ambassadeur

Nu är våra stallkompisar Agneta och Taleya ute i terrängen i fälttävlan på udden, håller tummarna så hårt att jag nästan dör av nervositet! De leder inför terrängen i 90-klassen.. men där kan ju mycket hända! Särskilt en sån här dag med väldigt dramatiskt väder tänker jag.. huga ligen. Själv hade jag antagligen ramlat av före första hindret på min tossiga sprätt. 😛 Så det är lika bra att vi inte är med, haha!

Vill ni se Eketorps fina terrängbana så har de webbsändning här! http://ridsportplay.sportsground.tv/player?cid=vod&pid=5257 Många duktiga ekipage. Kul att se!

Mvh svår fälttävlansabstinens!!

2 reaktioner på ”Allt i ett

  1. idooooos skriver:

    Ja jag förstår din abstinens. Jag tänker fan inte på nåt annat än att rida terräng nu!! Och faktiskt har jag nu frågat Elin som ibland tränar mig & Pantis i dressyr om hon kan prova rida Pantis någon/några gånger till mig. Hon är sådär duktig men endå snäll & kommer nog inte slita sår i Pantis mun. Nu jävlar!! Jag vill oxå kunna ha chans till placering någon gång.. 💪

    • Ida Qvarnström skriver:

      Ja terrängen är verkligen beroendeframkallande… sitter och glor på Eketorps terräng nu på länken ovan och blir ännu mer sugen, haha! 😉 Ja alltså får du ordning på dressyren så kommer ni ju bli placerade! Helt klart!! Men du får ju ha det som långsiktigt mål och mest har roligt under tiden ändå tycker jag. 🙂 Men det är klart ni kommer klara det. Heja heja!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s