Dramatiskt väder och toksvettig häst

Idag är jag så himla trött… och less på mina kliande ögon. Jag är inte allergisk så vitt jag vet, det har jag aldrig nånsin varit mot någonting.  Men det här vete tusan vad det är. Helt rött och torrt och kliar.. jag ser inte klok ut. 

Om det inte har blivit bättre så har jag en tid på vårdcentralen på fredag iallafall. Får se hur det artar sig. Känner mig skitskruttig… borde lämna in mig själv på verkstad.

Telleman fick komma ut i skogen idag, det var verkligen dramatiskt väder och vi hade lika gärna kunnat bli dyblöta. Men vi klarade oss.. Däremot var Tell jättesvettig när vi kom hem och jag fattade ingenting. Vi hade mest skrittat, och travat och galopperat litegrann. Men det var ju inte nåt monsterpass direkt. Tibelle som var med ut med oss var inte alls svettig. Jag tog tempen på Tell men feber hade han då inte. Hoppas han bara var varm pga lite ”åskaktigt” fuktigt väder och att han har sin varma päls kvar. Han stressade iofs upp sig före vi skulle iväg och höll seriöst på att DÖ av rädsla när flugmojängen vi har i stallet knäppte till (ett element som lyser grönt och skrämmer bort insekter), men han coolade ner sig efter ett tag när vi väl kom ut. Sen fick han ett litet stressryck igen pga en galopperande nordis i en hage men annars var det ingen större fara. Han var ändå lugn det mesta av turen. Hoppas det inte är nåt. Jag är säkert lite extra nojig för att jag vet att det går kvarka rätt så nära oss.. huga ligen.

Imorgon ska vi iallafall träna dressyr igen, får se vad Lisa säger. Jag hoppas vi får med oss en bra känsla, just nu känns det mesta lite halvsopigt… 😛

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s