Jag måste ut och galoppera

… det är ett som är säkert. Får försöka tajma ihop mig med någon som ska rida ut. Så dåligt som det gick med Telleman igår kan man bara härleda till att 1. Han måste få galoppera ordentligt. 2. Jag red som en kratta. Sisådär 25 års träning i att lära mig rida har tydligen varit till ingen nytta…  😉

Det blev ett enda sprattel. Inte kul alls. Det gick bra i början och slutet iofs, men såhär kan vi ju inte ha det.

Novalisafisan fick iallafall ut och springa igår på grusvägarna, vi testade racerväxeln ordentligt. Bromsen funkade också som tur var, och hon var såååå fin!!! Så det var gårdagens lyckoämne. Med Tell är det tyvärr lite för farligt att rida den rundan (själv), med sällskap går det bra. Plus att det är så himla blött och snubbligt både i början och slutet av den rundan, så jag vill inte riktigt rida där med honom. Måste vara noga med underlaget. Men som sagt, skritta i skogen och sen galoppera på banan duger inte. Han måste ut och galoppera. Så är det bara. Man får lyssna på sin häst! 🙂

2 reaktioner på ”Jag måste ut och galoppera

  1. idooooos skriver:

    Haha, jag känner sååå igen mig i det där: ”Jag har ridit i 25 år & längre än såhär har jag inte tagit mig” Ibland känner man sig bara så kass. Trist att Tell är harig att rida ut på ensam, det är ju så omständigt att alltid måsta tajma med någon. Ändå imponerande att han är fälttävlanshäst, typ det ”modigaste” en häst kan vara!! 💪

    • Ida Qvarnström skriver:

      Hahaha.. Tack! 😊 ja det har du rätt i, det är egentligen ett under att han kommer runt (oftast) i terrängen den fega sprätten.. Steeplechase eller jakt tror jag är hans gren! Springa fort och hoppa – i grupp!! 😂

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s