Utomhushelg

I helgen har vi haft vänner på besök från Lund och Köpenhamn. Det har varit helt fantastiskt väder! Sommarkänsla nästan.

Tell har fått premiärsova ute för säsongen och har ätit så mycket gräs att jag knappt fick runt sadelgjorden.. Så han är lite mätt och däst. Det saknades lite man här och där också sen lillebror långskånk kom hem igen från sitt unghäst-träningsläger han varit på. Fint att se dem alla tre killarna i hagen igen ändå, trots att Tell och Tom gnabbas lite.

Red ut en sväng plus lite på banan nu ikväll i det fina vädret. Det  gick väl sådär. Ganska okej. Fast jag var glad över att Tell inte direkt bryr sig om vedkap-maskiner son slamrar iallafall. Men jag orkade inte uppbåda nån energi till nåt ordentligt pass, och inte direkt Tell heller. Vi kände oss rätt nöjda ändå med att ha kommit ut. Så var det med det. Louise har ridit Nova i helgen OCH mockat till mig, vilken lyx!

Trött och däst är liksom temat för söndagskvällen den här helgen. Det är jag också efter all god grillmat, öl och Eurovision och hela köret.. 😉

Kul att paddla också, det har jag ju inte gjort sen i höstats nån gång. Nu känns det i kroppen (och syns i ansiktet) att jag varit utomhus hela helgen! 😊


        

2 reaktioner på ”Utomhushelg

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s