Bråkbrorsa

Red ut idag igen i skritt och trav med Tibelle med matte som sällskap, och galopperade och hoppade några småskutt på banan när vi kom hem. I hoppsadel idag. Tell kändes inte alls lika däst idag och var på gott och avslappat humör. Kanske därför det gick lite bättre att rida än igår. 😉 Inte ett enda sprattelryck. Skönt. 

Ringde och beklagade mig till Anna idag att jag inte kan rida längre om ingen tittar på. (Typ en dressyrfröken eller så). Hon skrattade. Och sa att hon ska försöka komma bort nån dag och sitta på en stol med sin stora mage och tjata lite på mig. Det ser jag fram emot!! Ska rida för Lisa igen den 6/6 också. Men nu försöker jag ju desperat få både mig och Tell i form för att hoppträna nästa vecka. Koll på galoppen är det som gäller! Tycker jag. Springa fort som sautan och ignorera halvhalter är det som gäller tycker Tell.

Han verkar trivas utmärkt med att gå ute dygnet runt, förutom att han spöar upp sin stora lillebror. Står man och tittar på dem är de jättegnabbiga mot varann, sen är de vänner och kliar varann, sen bråkar de igen och bits. Men det värsta är att Tell har sopat till Tom med ena frambenet (mest troligt) så han hade en jättelång repa längs hela benet där all päls var borta och ett sår vid knäet som blödde. Som tur var såg det väldigt ytligt ut. Antagligen har Tom förtjänat lite stryk, han är rätt störig och ger sig liksom aldrig, men ändå!! Ta det lugnt för hundan!! Båda två!!

Förresten mätte vi drasuten Tom idag (även kallad stora lillebroren). Jag gissade på att han var en meter högre än Tell i mankhöjd, så 2,64 ungefär. 😉 Men han var ”bara” 1,78. Tre år… jorå så atte…

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s