Föl föl föl

Jag har inte skrivit att lilla Tanya (1 år) har blivit såld, lyllos de ägarna! Men lite sorgligt är det att hon har åkt. Henne hade jag lätt köpt själv om jag hade varit gjord av pengar. Saknar den lilla räkan! Vissa föl ser ju lite roliga ut under olika tillväxtfaser men med henne var det annorlunda, hon var verkligen en skönhet från att hon ploppade ut. Och nu också, som ettåring! Så galet fin häst. Det ska bli spännande att se vad det blir av henne här i livet. 

Hennes mamma Thelma är ju jättetjock, det är nästan svårt att tro att hon ska gå med det fölet i magen i fyra veckor till… spännande blir det iallafall. Hoppas allt kommer gå bra. Föl är ju det sötaste som finns! Som tur är har grannen ett litet föl man kan åka förbi och spana på. 🙂

Här är Tanya förra sommaren, hejdå lilla sötnos! ❤ Vi beställer en ny fining, en fux lär det ju bli iallafall eftersom det är e Zaladin denna gång! (Tanya är efter Last mans hope).

IMG_0990 IMG_0995

Tanya (Turban Rose - Last Man´s Hope)

Tanya (Turban Rose – Last Man´s Hope)

Tanya

Tanya

världens finaste föl

världens finaste föl

2 reaktioner på ”Föl föl föl

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s