Att pricka rätt

Här är det just nu väldigt ostadigt väder. Vilket gör att man riskerar att bli blöt eftersom uteridning står på schemat varje dag såhär års! 

I fredags klarade jag mig inte. Väntade ändå ut ett skyfall innan vi kom iväg, men se det hjälpte inte. Nova försökte gå in under ett träd när himlen öppnade sig, men under det trädet (en gran) rymdes ju inte jag tyvärr. Så här såg vi ut när vi kommit hem: 

   
  

Men idag klarade jag mig mirakulöst. Det var soligt precis när jag red Tell. Woho! Kan ju säga att det här med att bli blöt så det rinner vatten ner i stövlarna (och trosorna för all del) inte är min favorit. Det är slutet på Maj och man känner mest för att börja elda igen!! Jisses så kallt det är. För att vara södra Sverige iallafall! 

Men här var det iallafall sol:

  

En reaktion på ”Att pricka rätt

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s