Deja vu

jag vet inte HUR många gånger jag skrivit om dressyrpass med cirkusinslag på den här bloggen, men nu har det hänt igen..

De goda nyheterna var att höggravida tränar-Anna kom och satt på en stol på ridbanan och tränade mig och Telleskrälle. Som vi har saknat henne! ❤️

De dåliga nyheterna var att Tell fick ett antal psykbryt och försökte hoppa ut från banan, reste sig, rev ner några hinder med rumpan före i 190, backade in i en blomkruka och höll även på att riva ner Anna också från sin stol. Full cirkus.. Så kommer hennes tvillingar ut imorgon pga hastig uppstigning från stol x 10 för att rädda sig i säkerhet så är det mitt och Tells fel! 😁🙀 Mest Tells. Han tycker nog det är mest mitt. Suck. 

Det positiva är iallafall att han är fräsch som tusan och gick som en MILJON emellanåt, och sånt här tramsande har han ju gjort lite till och från hela sitt liv så jag har iallafall inte ont i magen för att jag tror att han är halt. 

Tur att man ät hyfsat stabil mentalt själv iallafall när man har en häst som INTE är det. Jag kände för att skjuta honom ungefär när han höll på som värst. Och sen när han gick som en peng så skulle jag aldrig sälja honom någonsin hur mkt pengar jag än skulle bli erbjuden! Schizo… Oh yes! 

Han kommer liksom in i en bubbla och tycker att livet är piss och bara sprattlar och sprattlar och kopplar bort mig helt, men när han sen förstår vad jag ber om och får beröm så är han så himla nöjd och glad.

Jag kan tycka det är okej med nåt psykbryt ibland, jag förstår ju att vissa saker är jobbigt för honom, men som det var idag har det inte varit i närheten av på länge. Och det jag bad om var att gå normalt i skritt på en stor volt. Suck. Anna och jag börjar seriöst fundera på vad det är för fel på våra djur.. Eller om det är oss det är fel på.. 🙈

4 reaktioner på ”Deja vu

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s