Fälttävlanssug…

Jag längtar så tills jag kan rida terräng igen. Det är verkligen beroendeframkallande. Börja inte rida terräng hörrni!! Då kommer ni aldrig vilja sluta sen.. 😉 Nä, men skämt åsido så tycker jag att det var den största utvecklingsfaktorn i min ridning, typ nånsin, när jag började träna terräng. 

Man måste kunna ha hästen framför sig, kunna reglera galoppen, rama in hästen.. hitta ett samspel helt enkelt.  Och det får man faktiskt till bättre för att det är fasta hinder, vatten och diken och gud vet allt. Tycker jag iallafall! Jag rider aldrig så bra som på terrängbanan, då finns det inget annat än att skärpa sig och rida så precist man bara kan! Och när man får till det, då är det bara som att man är ett med hästen, man litar på varann båda två, och allt bara flyter. Det finns INGET som slår den känslan!! Jag lovar. Det gör ju sitt också att hästarna bara älskar terrängen. Det kanske finns några få djur som inte passar, om de inte har nån hoppteknik alls t ex så är det ju livsfarligt. Men jag har inte träffat på någon häst än idag som inte tycker det är askul att hoppa terränghinder på rookienivå.

Här är min lägerkompis Helen med sin fina häst Jagella, de red fälttävlan i Dagstorp i Skåne i helgen! Heja heja!

3 reaktioner på ”Fälttävlanssug…

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s