Ösregn och storm

Jag ska ju åka till Argentina nästa onsdag. Det kommer vara vinter där, fast det är säkert varmare ändå än vad det är här!!! Brrrrr!!

Kom in helt dränkt efter att ha ridit i duschregn och kraftig vind. Hade ändå rejäl regnmundering idag, vis av mitt senaste misstag. Tell brydde sig inte så mkt faktiskt. Hästarna får sova inne i natt, allihopa. Nu är det lite väl bra faktiskt.

Imorgon ska vi äntligen rida hoppträning, hurra! 

Nova och Tibelle har varit hos farbror doktorn idag och får nu stå inne på boxvila ett litet slag. Nova var lite sned i korset, och har belastat sig lite snett. Tydligen pga en gammal skada sen hon var föl. Allt såg bra ut på röntgen så det var ju skönt. Hon ska skos med en liten kil på ena bak sen när hon ska sättas igång så bakbenen blir lika långa och hon ska lära sig att använda sin kropp jämnt. Det här verkar ha varit nåt pyttelitet, men ändå viktigt när det är så stora djur.

Hoppas hoppas allt går bra och att Anna ”får sin drömhäst” att ha roligt med i många år framöver. Sen har hon ju humör och kaxighet ändå förstås den lilla fian. Det försvann nog inte hos veterinären.. 😉 Men så skönt att få ordning på kroppen! ❤️ Och skönt med en kunnig veterinär som såg detta. 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s