Argentina!

Imorgon åker Matias och jag äntligen till Buenos Aires på semester. Först ska vi bara… Och bara… Och bara…

Som tur är går inte flyget förrän på kvällen från Kastrup, men ändå. Det blir upp i ottan och fixa klart. Matias har t ex inte packat än. Suck. Jag tvingade honom att leta fram passet nu ikväll iallafall för att undvika en hjärtattack. På mig alltså. 

Det var en sån underbar kväll, hästarna hade det härligt i sina hagar. Jag är så blödig, det kändes jättehemskt att säga hejdå till Tell! Fast jag ska ju bara vara borta två veckor. Han kommer inte lyfta mulen från backen på hela den tiden så han märker nog inte ens att jag är borta.

 

novalisan

  

älskade telleman

  

enormt stora lillebror Tom

    

fick många pussar av Tell och Tom!

 Vet inte hur det kommer vara med internet och så, men vi hörs igen när jag kommer hem annars! 

Är förresten så himla glad över att Ida kommer ner och hälsar på i juli, hurra hurra! Och sen ska jag ju upp till Wirsbo på kurs i augusti. Detta är sommaren när jag får träffa en hel del av mina internet-hästvänner även IRL alltså, inte illa!! 👏👏👏😄 wohoo!! Så roligt det ska bli!

En reaktion på ”Argentina!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s