Går dåligt med shoppandet

Hej på er där hemma! Nu är det på sluttampen här, imorgon påbörjar jag resan hem via Brasilien och Tyskland. 

Har hört att det är jättekallt och regnigt hemma. Vilket skit! Här är det sol! Har varit sol varje dag utom en. Men jag längtar ändå hem, saknar Tell så jag håller på att dö!! Fast jag skulle gärna stanna lite till här också, känns konstigt att lämna kvar Matias i flera veckor till. 

Jag har varit runt en del nu, både här i Buenos Aires och ute på landet. Pampas är sjukt häftigt!! Så enormt. Och havet. Å så fint.. 

  
  
Igår var vi och lyssnade på tango här i stan, och idag ska vi gå på några marknader och köpa lite småsaker och vinylskivor. Marknaderna är helt underbara här. Det finns både inomhus och utomhus. 

  
Shoppingen går det dåligt med. Jag är allmänt kass på att shoppa iofs, men jag har iallafall tittat i en massa fina hästaffärer. Inklusive sadelmakare och stövelmakare. Väldigt kul att se! Allt var väldigt dyrt dock, och jag inser att det nog mest är rika människor som har häst i Buenos Aires. På landet har ju vanliga människor hästar, men de shoppar ju inte direkt i de här fina affärerna i stan. Här kommer iaf lite hästaffärer-sightseeing: 

   
        
Jag skulle gärna vilja köpa NÅT ändå, men jag vet inte. Känns mer som att jag är en gaucho än en rik polotjej.. Så jag får kolla efter nåt kul på marknaderna. 

En annan favoritgrej med Latinamerika är all graffiti och alla muralmålningar:   

  
  
Hörs! Hej svejs! 

/Ida

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s