Sverige!

I’m back! Sitter nu på ett risigt gammalt avdankat pågatåg som de gjort om till Krösatåg och gett till oss i Småland. Tuffar på i sakta mak hemåt… 😁

  

Ja det är tur att jag inte reser så här långt så ofta. Började från Buenos Aires igår morse, sen till Sao Paulo i Brasilien och sen över havet till Frankfurt. Bara det tog 15 timmar. Sen fast i Tyskland ett tag pga fel på flygplan. Äntligen i Köpenhamn, och då hade mitt tåg till Växjö gått. Åkte till Malmö åtminstone. Ville bara till Sverige!! Hahaha… 😊

Sen åkte jag upp till Hässleholm med Öresundståg och nu det här gamla åbäket. Men jag tog det med flit för jag orkade inte vänta på det senare Öresundståget till Växjö för det är så helsikes mycket folk på det en fredag e m.

Ska bli SÅ skönt att sova i min egen säng!! Har sovit typ 1 timme i natt. Bläh. Jag hatar att sitta och sova. 

Och imorgon får jag äntligen träffa Telleman igen och även lilla fölis!!! Jajamän, Telma fölade igår helt själv i hagen i sällskap av Taleya. Allt hade gått jättebra, även om det var lite av en överraskning för alla att fölet plötsligt stod där. Mamma häst hade inte ens vaxproppar och det var en vecka kvar. Hon har aldrig nånsin fölat för tidigt. Men klok som hon är passade hon på när det blev fint väder! 😄

  
Ps. ”Shoppingen” gick som sagt uselt på hästgrej-fronten (får väl se om jag hittar nåt jag behöver i Falsterbo istället, hehe), inget begagnat bandoneon hittade jag heller som jag också gärna ville ha.. men jag har köpt ett konstverk i Buenos Aires! Ni ska få se när jag packat upp det. Lite whiskey och parfym på flygplatsen blev det också. That’s it! Men sånt kan hästtjejer också behöva ibland. 😉

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s