Sommarhest

Åh så underbart det var att äntligen vara hos hästapållarna igen!! 😍

Tell var glad att se mig. Mest för att jag kliade honom massor. Tror jag. 😉 Och lilla nyfödda fölis-tjejen är ju så söt så man dör!!! Det tycker Tell också, han är stolt morbror och står och tittar på den lilla heeeela tiden. ❤️ (han till och med lade sig på sin post och tittade fortfarande… Hahaha)! 

   
     

Hon är väldigt kelen som synes! ❤️❤️❤️

Tell har blivit rätt fet medan jag var borta så nu är det motion som gäller. Långa powerwalk-promenader!! Fick sällskap av Agneta och Tibelle. Mysigt! Det blev en härlig runda med mycket skritt och lite trav. 

Älskade häst!! 

  
Hittade förresten ett gammalt kort som jag nästan trodde var Tell först, men nu ser jag ju att det är Boomer! ”Min” gamla häst som jag hade lite som min egen i flera år när jag var tonåring. Han ägdes av BRK (Bodens ridklubb) men det var mest jag som tävlade honom och han bodde hemma hos oss på somrarna. Den här bilden är från en sån sommar, vårt garage syns i bakgrunden 😊

 
Jag kommer inte ihåg att han var så lik Tell!! Vad jag minns så var han större och mörkare brun och lite rejälare i typen. Lite kantigare rumpa, större och längre åt alla håll jämfört med Tell som är rund om rumpan och lite mer rallyfjant i typen. 😉 Men hans sommarpäls ser ju rätt ljus ut! Och här är han ju verkligen lik Tell. Fina Boomer! Stabil och cool. Det är ju inte Tell direkt. Hehe.. 😉  Boomer hade lite mer vitt i ansiktet också än vad Tell har. Och likadan grimma som jag har till Tell nu!  Nästan läskigt… 

5 reaktioner på ”Sommarhest

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s