Bileländen!!

Varning för gnäll!! 

Idag fick min saab komma till verkstan (det händer inte ofta med mina bilar) för AC-strul kan jag inte laga själv. Jag tog cykelhållaren på kroken så jag hade min cykel att transportera mig mellan verkstaden i ena änden av stan och jobbet i den andra. Skitvarmt var det så jag blev genomsvettig.

Sen ringer verkstan och säger att de måste beställa en skitdyr reservdel för att kunna fixa den. Hold your horses, sa jag och försökte hela dan få tag i bildemonteringen i Åryd där jag bor, Lasse brukar alltid kunna fixa nya delar jättebilligt. Det var bara det att ingen svarade på hela dan, och sen visade det sig att Lasse varit hos tandläkaren. Fick bara tag på hans sura mamma. Suck. Fick cykla ut till verkstan till slut och hämtade min bil. Behövde iallafall inte betala nåt och de hade fyllt på gas så jag hade pyttelite kylning i bilskrället.. 😉

Körde hem, in på skroten och fick då äntligen tag i Lasse. Då visar det sig att han behöver numret på den här styrboxen som skulle bytas, och det kan man bara få tag på genom att skruva isär halva bilen. Det står alltså PÅ själva bildelen. Motherf-cking hell… Trött och hungrig var jag inte jättesugen på att lägga mig och meka, särskilt inte med en halvmodern bil som jag inte kan nåt om alls. Jag gillar inte att meka alls iofs, men jag gör det ändå för jag har inte råd att lämna in fordonen jämt. (Och då är det iallafall min älskade volvo som jag vet hur den funkar och var allting sitter). PISS!!! Och även om jag får loss den här eländes delen och hittar numret så är det ju inte säkert att Lasse kan beställa en sån. Men vad ska jag göra. Det man inte har i plånboken får man ha i händerna.

Jag kan inte lämna bilen på verkstan heller eftersom volvon inte är besiktad, så då har jag ingen bil alls. Funderar på att ringa Weine, min kompis här ute på landet som fixar bilar ibland när jag inte orkar. Men jag hinner inte lämna in bilen där heller! Jag har inte TID med sånt här!

I-landsproblem, oh yes. Men ändå. Blähhhhh!!!

2 reaktioner på ”Bileländen!!

  1. idooooos skriver:

    I hear ya sister. Know the feeling. Man blir helt list utan bil. Hur klarar sig folk ens utan bil?
    Och jag har ju just denna månad betalat 6 tusen för min bil av en total nota på ca 15 tusen. Den är fin..
    Blir ju inte till att gå bananas på mässan i Falsterbo, om jag säger så.. 🙈
    Hoppas det löser sig så bra som möjligt för dig & din bil.

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s