Lånade ridbrallor

Jag har jobbat som en gnu idag i värmen. Tack och lov kört mycket bil med AC. Men var ändå helt slut.

Min Saab Ann-Kristin bor fortfarande på verkstan, de var inte klara med henne igår tyvärr och idag hann jag inte tillbaka till Växjö innan kl 17. Så nu har jag jobb-bil i helgen, det var ju sjysst ändå att jag kunde låna hem den. 😊

Körde bort till stallet i shorts och linne och sandaler. Väl där kom jag på att jag tagit hem mina extra-ridbrallor för tvätt. Som tur är kunde jag låna ett par, sen stack vi ut på en härlig kvällstur i den varma luften. Tell flåsade som bara den fast vi tog det rätt lugnt. Den där magen alltså.. Suck. 

Jag är lite ovan vid detta faktiskt, på alla de fem år jag haft honom har han aldrig varit tjock! Han får motion varje dag nu är tanken i ett par veckor så hoppas jag det blir bättre. Ska man ställa in honom i stallet får det ju bli på dagarna i så fall nu när det är så varmt och då bara skriker han och vankar omkring så hela boxen blir upp och nervänd. Så ja, hoppas motionen hjälper. 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s