800 grader

Det kanske inte riktigt är 800, men 32 iallafall. Jag orkar ingenting. Jag är norrbottning, jag klarar inte värme över 25 grader så bra. 

Börjar förstå min käre gamle far just nu som på allvar säger att Luleå är det ställe som är längst söderut som han kan tänka sig bo på. (Han blir kokt otroligt lätt. Min Matias är nästan lika varmblodig som pappa, men bara nästan.) 😉

Jag steg upp tidigt imorse och redan då var det väldigt varmt. Gick ut i skogen med Tell i en timme, jag hade skitit i det idag om det inte var för att jag verkligen känner att han måste motioneras. Han fick en skön dusch när vi kom hem. Han tycker det är jätteroligt att bli duschad i ansiktet (!) och liksom kliar sig på duschstrålen och leker och busar. Han var nog en säl i ett tidigare liv.. 

Idag har jag premiärbadat. 10 gånger minst. Har nog inte badat klart än utan det lär ju bli minst ett dopp till ikväll…

Nu ligger jag i skuggan och lyssnar på sommar i P1 och dricker kallt rosévin. Syrran ligger i ateljén (där är det svalt) för hon är sjuk och har kräkts, stackarn! 

Jag sörjer lite att jag bestämt att inte åka på fälttävlanskurs hos Anne på måndag, det har verkligen varit sommarens höjdpunkt i flera år nu. Buhu.. 😥 Men, det är ingen vits att åka dit när jag inte känner att vi kan vara med på allt. Vi måste vara i lite bättre form för att få ut något av kursen, jag kommer bli besviken annars (och/eller vara för orolig för Tell) och det kommer fler gånger. 

Men – inget ont som inte har nåt gott med sig. På tisdag kommer en jätteduktig dressyrtränare hem till oss så då blir det ”minidressyrläger”. Sånt kan man vara med på även med en trind och lite otränad häst. 😁

Ta hand om er och pållarna i värmen! 

  

2 reaktioner på ”800 grader

  1. idooooos skriver:

    Jag är OTROLIGT varmblodig & klarar verkligen inte värme alls. Hela min kropp stänger ner. Värre blir det med åldern oxå 🙈
    Men vad skönt att du har så nära till badet! 👌

    Hoppas dressyrträningarna kommer gå bra. Jag måste fan ta tag i dressyrbiten jag med.. 😷

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s