Paus i värmeslaget

Jag känner mig som en gammal tant. ”Så skönt att det blev lite svalare idag” hör jag mig själv säga. Hahaha…

Igår bara badade jag hela dan. Fanns inget annat man kunde göra. Över 30 grader varmt även på kvällen.. jisses. Tell var genomsvettig av att bara stå still i hagen, så han fick en kall dusch och fick sen stå inne i stallet ett tag och vila sig. Min lille prins. Stackarn! Vi strök alla eventuella planer på motion och siktade bara på att svalka oss och dricka vatten.

En avsvalkad nyduschad prins. Tacksam över att få stå inne ett tag.

Falsterbokepan kommer väl till pass igen i 30 graders värme…

HUR varmt som helst i vattnet!

Ska ta mig samman efter jobbet och rida, nu gäller det att snabbt komma i form inför morgondagens dressyrträning! 😉

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s