Ponnyridning

Min kompis Karin fick rida på Tell idag. Jag gick med och höll i fusksnöre, men de blev avkrokade ett par gånger också och fick klara sig själva. Både Tell och Karin skötte sig utmärkt. Tell med tanke på att han inte är van vid ovana ryttare, och Karin med tanke på att hon inte suttit på en häst sen hon var barn! 

Det var bara vid ett tillfälle jag blev lite nervös, Karin hamnade lite ur balans och Tell är inte riktigt jättesjysst av sig och stannar direkt. Men när både Karin och jag ptrooade så kunde han tänka sig att sakta in… lille sprätt. Men det var jättemysigt. Ganska höga snel hest-poäng i grenen ponnyridning får han ändå. Och Karin hade godis till honom så han ääääälskade henne. 🙂

Personer som matte tycker om, som gillar matte, OCH som har godis till den snela hesten och säger att han är SÅ fin och luktar gott (alltså häst) kan man ju inte annat än älska. ❤

IMG_6492 IMG_6520 IMG_6504

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s