Ida-besök och Falsterbo!

Nu har jag vinkat av superhärliga Ida H som har varit här på besök sen i fredags! Så himla kul att få träffa en ”internetkompis” på riktigt! Det har varit riktiga toppendagar. Nu får jag ju ta mig upp till Gävletrakten snart och hälsa på hos henne och Pantis! Längtar redan! 

I fredags (och idag) var vi i stallet och hon fick träffa Tell och resten av gänget, Ida vågade till och med hoppa upp på min tjocka sprätt och det såg helt fabulous ut! 👌🏻 Tell fattade ingenting först, han trodde han såg dubbelt. Två Idor liksom. Men han gillade läget och sprang fint med oss båda två! 🙂

IMG_6535

Igår körde vi ner till Skåne (känns nästan ovant att köra ner dit UTAN hästsläp på kroken, haha!) och hängde i Falsterbo hela dan. Vädret var toppen, soligt och varmt men ändå inte bastu som det var förra året. På kvällen insåg båda Idorna att solen ändå hade tagit lite mer än vi märkt. 😉 Man kan säga att jag numera är t-shirtbrännan personifierad… 😎

Derbyt var skitcoolt att se. Vinnaren Cian O´Connor red en väldigt snygg runda, och inte minst en galet bra omhoppning. Sen charmade han publiken genom att berömma oss och tacka, och så pussade han sin fina häst på halsen när han red ärevarvet och både Ida H och jag fällde en tår.. lättrörda hästtjejer fanns det nog gott om på läktaren, haha! ❤

IMG_6529

underbart att vara i Falsterbo! Fantastisk stämning som vanligt!

Jag brukar ju inte vara nån storshoppare direkt, men jag hittade ett jättefint schabrak i Horseware-montern och så blev det en käkrem och ett rea-pannband till mitt PS-träns. På vägen ut från mässan gick vi förbi Back on track-montern (eller vad det nu var) och där hade de Hit Air ”airbagvästar” hängades på en snurra utanför. Jag reagerade eftersom det knappt fanns nånting för fälttävlansryttare i övrigt (jag letade terränghjälm, men det gjorde jag ju i stort sett förgäves på den mässan).. hursomhelst trodde jag knappt mina ögon när de var nedsatta från 4500 kr till 1500. Kändes som att jag var tvungen att köpa en. Så det gjorde jag. Nu har jag både investerat i min egen säkerhet i terrängen OCH ”sparat” flera tusen.. det ni! 😁

IMG_6538

För alla som inte är i Falsterbo idag så kan ni (vi) ändå kolla på Grand Prix:en här om vi vill: 🙂 Iallafall från dator. Det verkar inte funka så bra i mobiler tyvärr.

Tack snälla goa Ida för att du kom och hälsade på! Vi ses snart igen!! 🙂

2 reaktioner på ”Ida-besök och Falsterbo!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s