Värsta workouten!

Här avlöser de trevliga besöken varandra! Nu är min syster Anna nere från Umeå. Yeiy!! 

Igår betedde vi oss relativt normalt och lugnt genom att mest chilla, och gå på promenad med Tell i 6 km. Allt gick fint förutom att grannens hästätande robotgräsklippare var ute och gjorde sin grej och Tell såg sitt liv passera revy. Som tur är hann jag ta tag i grimskaftet så syrran slapp ledsaga en vild pålle i passage förbi den livsfarliga oberäkneliga grunkan. 😁 

  
Idag har jag och syrran putsat fönster så nu kan jag se ut igen. Trädgården har blivit lite mer anständig och så har det röjts sly ner mot ån. Hetsfamiljen AB.. Det här ska ju föreställa semester!! 😂 så typiskt oss.. Lite har vi slöat iallafall och druckit kaffe och så. I ca 5 minuter.. 

Jag åkte och red, det gick hyfsat. Träning med cavaletti blev det idag. Tell var först lite seg, sen gick tåget… Jäklar vad pigg han blev! Fick ordning på grejorna sen iallafall. Duktig pålle. 

Agnetas bror med familj är och hälsar på och han och sambon frågade mig om jag ville vara med på ”15-minutersträning” på gräsmattan. Jag hade ju nyss ridit så jag var ju ändå uppvärmd. Jag hakade på! Det var typ never ending crossfit med burpees och armhävningar och pullups till förbannelse.. Har aldrig varit med om så långa 15 minuter!!! 🙈😁 Det här kommer kännas imorrn… 

3 reaktioner på ”Värsta workouten!

    • Ida Qvarnström skriver:

      Hahaha, Paolo Roberto!! 😂 Jag kan säga att jag knappt kan gå idag, även om det säkert var för n00bs det här med som jag hakade på. Känner mig verkligen som en sån nu iaf.. 🙈😁

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s