Hurra! Terrängträning inbokad!

Mycket riktigt kan jag knappt röra mig idag. Ähum.. Jag har hyfsad ridkondition och styrka, men uppenbarligen ingen vana alls av 15 minuters crossfit! Ajajajaj, min arma kropp. Det här är verkligen pinsamt.

Jag har äntligen kommit till skott och bokat in mig och Tell på terrängträning om två veckor, den 30/7! Då ska vi ner till Blekinge och premiärträna på Bräkne-Hobys bana. Den har jag bara åkt förbi en massa gånger, men aldrig ridit på. Å vad jag längtar! Nu får vi träna upp kondisen på både häst och ryttare fram till dess… 😉

Skärmavbild 2014-07-24 kl. 00.33.14

Gammal terrängbild från förra sommaren! Det är de här takterna vi ska tillbaka till… 🙂

Försökte även boka in några dressyrträningar för Lisa men det var tyvärr fullt. Får hoppas på återbud. Jag såg även att det skulle vara programridningsträning hemma hos Alette, men det är typ 10 mil dit (granne med terrängbanan vi ska träna på). Nån gång ska jag försöka tajma det så jag kan både träna terräng och träna programridning på samma gång. Det hade varit toppen!

Idag kommer äntligen Matias hem från Argentina, hurra hurra! Får försöka hinna med att motionera min tjocka häst lite snabbt före jag ska hämta honom.. bäst att lägga på ett kol! Ha det fint med er! Hej svejs!

/i

En reaktion på ”Hurra! Terrängträning inbokad!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s