Webb-TV SM-terrängen

Jag önskar att jag hade varit nere på Fälttävlansveckan denna vecka.. men då hade jag fått klona mig. Eller dött av stress. Och så kan vi ju inte ha det. Har kollat lite på webb-TV idag, försöker trösta mig att man ändå oftast ser bättre än om man är på plats.. 😉 Tyvärr tycker jag det var lite dålig kvalitet, särskilt bilden, men det kan ju vara min uppkoppling som svajar? Om det är fler som vill kolla på livesändningen, särskilt imorgon, då går ju den trestjärniga SM-klassen för seniorer, så hittar ni den här!

http://equisport.tv/livestream/sm-falttavlan-2015/

Skärmavbild 2015-07-18 kl. 14.45.30

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s