Not so fit…

Idag har jag ridit ut med sällskap av en häst och en ponny med människor på ryggarna, sen ridit på banan på grund av att Tell behövde lite mer motion än de andra. Både jag och han var genomsvettiga. Och rätt så nöjda med oss själva. Men det vete tusan om det räcker…

Jag tyckte ändå att vi var på väg åt rätt håll, men vårt ridsällskap idag tyckte inte det. ”Du kanske kan rida honom två gånger om dan”? ”Är han inte ännu tjockare nu än när du kom hem från Argentina”? Ridå.

Halva stallet har iallafall blivit högtryckstvättat och väldigt fint och rent. Det tog fem timmar. Och pållen har ätit gräs under tiden. Och nu har jag ätit ostpaj och druckit vin.. vi kommer aldrig bli särskilt vältränade nån av oss, så är det bara. Inte den här sommaren iallafall.

tjockishast

7 reaktioner på ”Not so fit…

  1. idooooos skriver:

    Tur det är ett år kvar till RIO! 😉

    Nej men skämt o sido, ta det lugnt, lite mage är inte hela världen så länge han har kondisen & orken. Pantis har också världens kalaskula men känns jättenöjd & glad & verkar inte alls tycka det är jobbigt att träna trots kaggen.

    Vi är ju bara amatörer & lite mage hör faktiskt sommaren till 😊

    Fortsätt du att fika & dricka vin med gott samvete 😘

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s