Backe upp och backe ner 

Min hårdrocksponny har fått skritta upp och ner för härliga skogsbackar idag. Han pustar och frustar och verkar så nöjd så. Trots mycket svett och flugor.. Ibland tror jag att han är träningsnarkoman.. Haha! 😂


  
Här nedan är lag Thelma och lag Natta! Lag Natta har vi lånat från grannbyn så fölisarna ska få varsin kompis. Fuxhagen kallar vi den här hagen nu.. 😊 Och lånefölis heter Ture! ❤️ (Venture är han döpt till egentligen. Efter Common Sense – Prestige). Han är till salu (om bara hans matte kan skiljas från den lilla godbiten)! 😉


  

En reaktion på ”Backe upp och backe ner 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s