Fest och häst

Vi var på 120-årsfest igår, grymt kul! Massor av folk och ett jättebra balkanband, god mat och allmänt kul hemma hos Eva som bor på världens finaste sjötomt i Sandreda. Det regnade som bara den hela dan igår så jag ”var tvungen” att klä ut mig till fälttävlanstant på festen och hade på mig mina country boots (halva priset på Hööks!!) och min långa regn-ridkappa. Vadå, ska man vara torr, varm och glad så är det ju bara att klä på sig! Stallkläderna.. 😉

Jag kände själv att jag luktade en blandning av parfym, hårspray och häst. Fint skare va!

Skärmavbild 2015-07-26 kl. 16.29.32

Med på bilden är även min prickiga jeansskjorta för 59 spänn från Julas herravdelning. 🙂

Sambon är förkyld och hängig idag, och jag är hängig på grund av lite för trevligt igår. 😉 Just nu ligger jag i soffan och dricker cola och äter pizza.. sämre kan man ha det! 🙂

Jag är extremt stolt över att jag masade mig ut till stallet och red ett markarbetspass med Telleman i regnet, det gick rätt så bra faktiskt. Vi hoppade några språng också inför imorgon när det är hoppträning för Jens. Jäklar vad taggad han var. Wohoo! Hoppa!!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s