Den maskerade riddaren

Igår fick Tell komma ut på en skogspromenad med lite klättring. 

Det roligaste med den turen var att vi har en svagt lutande skogsväg där vi alltid kör ”joggingtrav” och där och då insåg jag att jag hade en alldeles för kass BH på mig för såna aktiviteter! 😁 Aoo! Fick rida med tyglarna i ena handen och andra armen över mina arma boobs. Som tur var såg ingen mig.. Hahaha! Det bästa var att Tell gick som en peng. Frustade och jobbade så himla fint. Jag kände mig som nån i spanska ridskolan. Minus att jag höll fast min stackars barm med ena armen då. 😂

  
Idag var det högklassig bakisridning på schemat. Matias, jag och grannen Karin hade vår årliga sommarfest i vår trädgård igår och hade mycket trevligt med massor av vänner. Till kl 05 på morgonen. Jag var inte och red förrän sent på e m, men ändå. Pigg var jag inte!! 

Naturligtvis gick det därefter. Stretande stel och pigg häst och seg matte med huvudvärk. Bestämde mig för lite gymnastikhoppning på banan, det gjorde susen. Både Tell och jag kom i fin form efter ett tag. Hoppade t o m en oxer på 110 bara för att kolla om jag vågade. Tell hoppade typ det bästa språnget på hela passet. 😊 Sen tyckte han det var väldigt synd att jag avslutade efter det. Meh – vi har ju precis börjat hoppa för bövelen!!! 🐎💨

Sen fick han en dusch och gå ut med nattmössan på. Flughuvan jag köpte på hööks i våras har jag inte behövt ha på honom på hela sommaren förrän nu. (Då tyckte han inte det var nån bra idé att få den i närheten av huvudet överhuvudtaget. Nu sträckte han fram nosen mot den direkt! Klok pålle). Men det har verkligen varit en bra hästsommar får en ju ändå säga.. Nu ska det bli varmt och soligt i veckan bara för att min semester är slut. Men det är mycket kul kvar ändå! 😊 Jag ska träna lite mer terräng har jag tänkt, och så ska jag ju både upp till Wirsbo på kurs och hälsa på Ida i Skutskär! Woho! 

Hej svejs! 

2 reaktioner på ”Den maskerade riddaren

  1. idooooos skriver:

    Haha! Jag hade kunnat betala för att se dig sitta & hålla upp rattarna i skogen 😝 i know the feeling!
    Härligt att du vågade hoppa 110 oxern. Pantis hoppar helt klart bättre i 110. Det är ju bara liiite läskigt 🙈
    Nästa år rider du där igen! Ska kolla igenom bilderna. Älskar fälttävlansgilmer & bilder 😊
    Hur kul som helst att du kommer! Känner på mig att det ger tur!! 👍

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s