Fyndat

Alltså, finns det nån som köper underkläder för 3000 spänn? Det finns det kanske, men det är nog inte folk som har häst. 

Jag hatar att köpa underkläder. Och jag hatar att man alltid blir ruinerad om man är större upptill än C-kupa. Iallafall om man vill att grejorna ska sitta där de sitter. Jag vill nog inte veta hur mycket pengar jag har lagt på sport-BHar de senaste 10 åren!! Och så måste man dessutom ha VANLIGA BH:ar också. Herregud. Jag har alltid ångest över att hitta nåt som passar och som inte kostar 800 spänn. (Varje gång jag köper nåt billigt är jag ändå bara nöjd i ca en vecka, man får ju vad man betalar för så att säga). Idag gick jag av en slump förbi den bästa underklädesaffären i Växjö och de hade rea på allt. Ingen dålig rea heller. (Det var jag och en massa rika småländska tanter som rafsade omkring bland grejorna).

Jag kom ut därifrån med en bikini (med två olika bikinitrosor till), två BH-ar, och två trosor. För 500 spänn totalt. Prislapparna satt ju kvar så jag slog ihop det för skojs skull. Alltid kul att se hur mkt man ”sparat”. 2934 kr hade det blivit.. !!! My GOD. Bikinin var väl inte den snyggaste jag har sett, men ganska ok ändå. Och vis av erfarenhet är det bättre att köpa en bikinijävel som PASSAR för annars kommer man inte använda den ändå! 😉


Den blir nog invigd direkt för det är svinvarmt idag. (Min gamla var så ful och trasig att det nästan vore bättre ändå att bada näck.. hahaha!)

Vi har massor av folk på besök hos oss så det är fullt hus (och jag är i stan och jobbar) så jag har just nu lite panik över när jag 1. ska hinna rida, 2. ska orka rida pga värmen. Men men, lyxproblem alltihopa.

Hej svejs!

/i

En reaktion på ”Fyndat

  1. idooooos skriver:

    Det var verkligen bra fyndat!!! Nästan lika bra som uppblåsbara västen 😉
    Jag tycker bikinin var snygg! 👌 dessutom ser den vekväm ut, som du säger är ju det trots allt det viktigaste 👍 simma lugnt!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s