Snart ska jag komma igång… Snart..

Det har inte blivit så mycket ridit i helgen.. Inget alls faktiskt. Ikväll måste jag ta mig i kragen. 

  

I torsdags gick Tell rätt bra faktiskt, så skönt. Den dagen fick vi besök av Matias bror med familj så det var ändå bra att jag orkade rida tycker jag själv. De stannade till lördag.

I fredags fick vi ännu mer besök så det har verkligen varit fullt hus. (Och fullt gästhus också)! Då jobbade jag i Blekinge dessutom så jag pallade inte rida på kvällen. Ville umgås med alla här hemma istället.

Hela helgen har jag jobbat ideellt i affären och det är kanonvarmt ute. Tog med mig vår vän och hans två barn till stallet igår och klappade hästar. Det är ungefär det jag har orkat med. Och varit social såklart och läst sagor för barn. Och lärt ett annat barn spela gitarr. 😊 Ja, jag har väl gjort en del kan man säga men inte ridit så mkt. 

Vi får komma i form nu i veckan till tävlingen i helgen. Gulp. 

Håller tummarna för Ida och Pantis, hoppas det har gått bra på fälttävlan idag!! Och lilla Wilma och gull-Calle som ridit final i Sugar cup på ribban, önskar att jag hade kunnat se det! Sötdöden, typ.. ❤️ 

2 reaktioner på ”Snart ska jag komma igång… Snart..

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s