Det här med att göra upp planer…

Jag är inte så bra på att planera. Eller ja, jag planerar väl hyfsat, men jag önskar att jag var ännu bättre. Det går lite upp och ner, så kan vi säga. 

Jag tycker om att vara spontan, men när ens häst väl har varit skadad så blir man helt klart lite mindre spontan och försöker tänka en gång till på vad han ”borde göra” och inte. Dressyrtävlingar kan man ju spontan-tacka ja till exempelvis. Sen är det ju hobbynivå på allt vi gör, men jag försöker verkligen variera mycket så det inte blir hopp- och terrängträningar dagarna efter varann t ex. Det känns ju lite onödigt.

Som det ser ut nu närmast så blir det hoppträning på onsdag och dressyrtävling nu till helgen. (Resten av veckan kommer varvas med uteritter och något dressyrpass på banan så jag kan rida igenom programmen). Längre fram i augusti ska vi ju åka till Wirsbo på kurs torsdag till söndag, åååå vad jag längtar! Jag tänker att jag ska vänta till efter det för att känna hur formen är så får vi bestämma då om vi ska anmäla oss till hubertusjakten i Skåne som är i mitten på september.

Jakten går en lördag, sen är det dressyrtävling på söndagen. Om jag nu ska rida den omgången med laget också, det vet jag inte riktigt än. Och två veckor senare (också i september) är det fälttävlan på Udden. Åhh vad jag vill att vi är i form till det så vi kan vara med! Men tävlingen är inte öppen för anmälan än, så det är ingen panik med det. Dressyrtävling med laget är det sen i oktober igen, och då är det även en WE-tävling som det vore roligt att vara med på. Vi har ju aldrig tävlat ”på riktigt” i WE, bara ridit pay and ride. 🙂

Att göra:

  • komma i form (både jag och hästen)
  • träna terräng på Udden om vi ska rida fälttävlan där, kanske träna terräng nere i Blekinge nån mer gång också för att hitta terränggaloppen igen.
  • fundera på om det är en bra eller dålig idé för Tells hälsa att gå hubertusjakt.
  • Träna, rida ut och ha kul! Varvat med lite vila. 🙂

Bra planering va? 😉 Jag lyckades även lämna in stövlarna till skomakaren idag iallafall, känns gött! Då kan jag pricka av det från listan… haha! 

Skärmavbild 2014-05-11 kl. 12.15.22

Det här var i Lammhult förra året, då fick vi rosetter i båda klasserna! Vet inte om jag vågar hoppas på det i år igen direkt.. ähum.. men vi ska göra vårt bästa!

cropped-cropped-skc3a4rmavbild-2014-04-29-kl-11-31-46.png

Det roligaste man kan göra med sin häst… det roligaste i hela världen.. längtar!!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s