Grävling och ponnyspark

Här händer det grejor vettni! Igår höll både Tell och jag på att kissa på oss av skräck när vi hörde världens brak i skogen framför oss.

Ut kommer en grävling! De ser så himla roliga ut. Som förrymda gosedjur. Men de kan vara aggressiva, och stora är de!! Den här var på gott humör iallafall och spatserade en stund på stigen framför oss. Tell och jag svalde ner våra hjärtan igen och fortsatte hem glada över att vi överlevt. 🙈😂

  Idag blev det uteritt igen, och Tell blev sparkad av en liten vit skitponny. Som iofs är extremt söt. Förra gången ponnyn var med kosparkade han också den lille fulingen, men det tog på min fot den gången. Inte hårt, han är en liten sprätt och har inga skor som tur är. Nu var det Tell som blev prickad på bogen. Suck. Jag tyckte ändå jag verkligen höll avstånd! Men det går fort.. 

Ja ja. Det är nog igen fara. Jag tror att ponnyn var avis för att Tell gick för nära hans stora kärlek Tibelle. En svartsjuk liten skit.. 😉 Men de kommer få ha en röd rosett i svansen på den där lille rackaren, det är ett som är säkert.

I övrigt är jag så glad för Tell har varit fin att rida både idag och igår! Hurra!! Och imorgon är det hoppträning, jag längtar den här gången! 😄 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s