Mot Skutskär! 

Ååå peppen alltså! Kanonväder som gjort för en härlig fälttävlanshelg!

Äntligen ska jag träffa Ida H igen, och nu får jag även träffa Pantis!! Jag ska hänga med dem på fälttävlan i Hofors. Ska bli SÅ kul! Ida var ju nere och hälsade på mig tidigare i somras. Ska bli så himla fint att ses igen! 😊

Sitter på tåget upp till Gävle och lyssnar på ridsportpodden med Ludvig Svennerstål. 👌🏻 (Tidningar har jag också med mig men jag blir nå så djävulskt åksjuk på X2000 om jag läser så jag får läsa dem sen på InterCitytåget)… 😁

Hello hästnördshelg!! Wohoooooo!!!👏🏻👏🏻👏🏻⭐️

  

En reaktion på ”Mot Skutskär! 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s