Siktar mot nya äventyr!

Nu sitter jag på jobbet och har druckit 10 koppar kaffe… känner mig ändå rätt seg, haha! Fälttävlansbaksmälla kan man tydligen ha även fast man inte har ridit själv! 

Nu i veckan ska jag tvätta ridbyxor och schabrak, skriva packlista, köpa några höbalar av grannen, och sen göra mig redo för att åka upp till Wirsbo med Telleman på torsdag! Hurra hurra så roligt det ska bli! Man hinner liksom inte få nån depression av att roliga saker är över för att nya är på g! 😉 Åhhh vad roligt det ska bli att åka till Wirsbo på ridkurs med en massa andra härliga hästtjejer! Detta är verkligen stora internet-kompis-meetup-sommaren! 😀

Man får väl gratulera Jeroen Dubbeldam till EM-guldet, och vilken häst han har. Fint att se att Jeroen inte blev stressad när pållen inte ville in på banan utan tog det rätt lugnt och backade honom. Behöver jag säga att det här hade kunnat vara Tell! Hästar är roliga. ”Nix, det går inte att gå med nosen framåt just nu, men rumpan framåt går bra”. Så de kom in på banan till slut, och gick nolla!

http://www.svtplay.se/klipp/3224452?type=embed&external=true

Jag hejade på underbara Carlo såklart (med Sergio Alvarez Moya i sadeln), gud vilken fin häst det är. Älskar honom! Tyvärr rev de bort sig från guldet…

http://www.svtplay.se/klipp/3225280?type=embed&external=true

Tell verkade glad att se mig igen igår kväll, vi skrittade ut en sväng och hade det mysigt i sommarkvällen. Jag berättade allt om mitt äventyr med Ida och Pantis för honom. Han lyssnade intresserat. 🙂 När vi kom hem hade mamma häst och bäbis häst blivit utsläppta i ny gräshage och Tell var SÅÅ lycklig över att se dem. Han bara älskar lilla Thilia, han är verkligen en seriös morbror/barnvakt. Han bara står och spanar efter henne hela tiden och gnäggar när hon är borta! ❤

IMG_7048 IMG_7050

4 reaktioner på ”Siktar mot nya äventyr!

  1. idooooos skriver:

    Bästa barnvakten Tell! Gulligt att han håller sån koll ❤
    Ja jag ska alltid i fortsättningen berätta banan för Pantis. Kom ju på nu att jag inte berättat terrängbanan för henne!! Inte undra på att det blev ett stopp uppe på häcken samt att coffin var läskig, jag hade ju inte berättat att den fanns där & inte var köttätande… Learning by doing..!
    Kram på dig! PS stövlarna såg jättefina ut!!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s