Stövelsprattel

Mina rea-stövlar kom idag. Trodde jag skulle få skicka tillbaka dem när jag såg att de var ca 4 cm i omkrets. Men de gick på! 

De var väldigt sköna att rida i faktiskt! Gå är lite värre. Men nu är det bara att försöka snabb-rida in dem till på torsdag! 😁

Tell var väldigt peppad idag och sprattlade järnet. Särskilt på banan. I skogen var han faktiskt snäll! Jag fick göra en miljard övergångar och tusen miljarder halvhalter. Sen var han jättefin. Och stövlarna var rejält insvettade.

Som tur är red jag i nylonstrumpor så jag kunde få av mig dem igen. Annars hade jag fått sova med dem på.. de är väldigt smala just där man ska få i foten, trots dragkedja!

Också som tur är så hittade jag min gamla stövelavdragare i stallet. Den har jag inte använt på flera år, sen jag hade mina gamla hederliga dressyrstövlar utan dragkedja. (De stövlarna hade jag och använde otroligt mycket i 16 år förresten).Träffade en hästkompis i stan idag som har fått hela sommaren mer eller mindre förstörd pga att deras hästar fick kvarka. Nu är de tack och lov friska igen, men var glada för att ni har friska hästar!! (Om ni har det). Kan inte ens tänka mig fasan med nåt så allvarligt som kvarka.. huga. Jag ryser. 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s