Gaaaaahhhh!!!

Panik!! Bilen ska packas, läder ska smörjas, fakturor ska betalas, höbalar ska hämtas, sadelskåpet ska baxas fram, möten på jobbet ska avklaras, en hoppträning kl 17 ska ridas… bäst att sätta fart!! Skärmavbild 2015-08-26 kl. 11.18.48

Imorgon bitti rullar Tell och jag 40 mil uppåt i landet mot Wirsbo Ridcenter! Vi är där torsdag till söndag på hopp- och dressyrkurs. Just nu är jag mest nervös över att glömma nåt viktigt. Men jag tänker att det kommer väl ordna sig. Det ska bli SÅ kul!! Bara vi kommer iväg… :S Vägen vi ska köra går förresten förbi Boxholm har jag sett på google maps, den terrängbanan vill jag verkligen rida nån gång i livet! Så himla himla fin! Men svår…

Igår fick jag förresten åka och paniklaga bilen, som råkade tappa den bakersta ljuddämparen. (!) Nybesiktad och servad som den är. SUCK. ”Men Syster Saab, du ska ju föreställa en pålitlig och bra bruksbil för sjutton”!!! sa jag. Hon såg lite ledsen och generad ut. Men men. Nu var det inte jag som lagade henne tack och lov, för en gångs skull satt jag på verkstan i Tingsryd i ett väntrum och drack kaffe och kollade på sport under tiden som mekanikern skruvade dit en ny dämpare. Det är nån slags garanti när man köper bil från den här firman, så det var ju bra. Men jag fick ändå ta i med min bestämdaste röst på telefon när de egentligen inte hade tid. ”Du, jag kör inte med häst på kroken i 80 mil utan ljuddämpare. Så är det bara. Nu är det bara att ni fixar det här”. Och det gjorde de. Hästtjejer muckar man inte med!! 😉

Hörs! Häpp häpp!

/i

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s