Måndag…

Imorse skulle bilen in på verkstan och få sin AC fixad i Tingsryd kl 07 så det blev ingen direkt sovmorgon. Fick ta en lånebil, vilket kändes väldigt lyxigt. Jag har ju nästan aldrig lämnat in nån bil på verkstad (som dessutom är gratis och ingår i garantin fast bilen är begagnad) och verkligen aldrig fått en lånebil… 

Jag chockade min chef genom att vara först på plats på jobbet, halv åtta en måndag!! Han trodde nog att han såg i syne. 😉

Idag har jag (förutom jobbat) även ringt Umesläp och beställt en ny taklucka till mitt släp, den beslutade sig hastigt och lustigt för att lämna oss nånstans mellan Örebro och Mjölby på vägen hem från Virsbo. Jag upptäckte det först när jag öppnade släpet och kollade till min pålle på Max i Mjölby. Då stod han där under bar himmel.. (!) Det blåste en del när vi körde hem, men jag har så stabilt släp så jag tänkte inte direkt på det. Så det var ju lite av en överraskning. Tell åkte jättefint hela vägen hem också, han rörde inte en fena så antagligen brydde han sig inte direkt av att takluckan flög av. Jag hade ju känt om han levde om. På vissa sätt är han ändå himla cool, det får man säga, min älskade lilla tokhäst! ❤

Nåväl, jag var pigg och glad mesta delen av dagen tills ögonen nästan gick i kors vid 17-tiden när jag skulle åka hem. Då visar det sig att kopplingen har lagt av på bilen jag har lånat från verkstan så den får jag ju inte ur fläcken. Hade det varit en vajer hade jag kanske kunnat laga den själv och kört hem, men den var dessvärre hydraulisk. Var så trött så jag höll på att börja gråta. Det var en timme tills bussen gick och det ösregnade. Som tur är blev jag hemskjutsad till slut av en vän.

Då ringde snälla Agneta som jag har Tell hos, ovetandes om allt detta, och frågade om jag möjligen ville ha en ledig kväll, då kunde hon i så fall sköta om Tell. OM jag ville. Jag har sån jäkla tur som har så bra och fina människor runt omkring mig!!! Jag älskar er!!! ❤

(skriver snart lite mer om Wirsbo-kursen, måste bara vila mig lite! 🙂 )

IMG_7151

Igår kväll på stallplan, äntligen hemma! I månskenets glans…

2 reaktioner på ”Måndag…

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s